Schrijf in op de nieuwsbrief

Wat lief van je dat je graag op de hoogte wil gehouden worden van mijn laatste nieuwsjes. Ik weet dat teveel nieuws niet leuk is en daarom bundel ik mijn laatste nieuwsjes. Zo hoef ik maar een paar keer per jaar een nieuwsbrief op te sturen. 


Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Typ dan hieronder je e-mailadres in en klik of tik op 'Inschrijven'. Daarna moet je jouw inschrijving ook nog eens bevestigen in de mail die je gekregen hebt.

 

Wens je de nieuwsbrief niet meer te ontvangen dan is het mogelijk om je uit te schrijven. Dit kun je doen door onderaan in de nieuwsbrief op Usubscribe te klikken of tikken.

 

Onderaan deze pagina vind je een stappenplan om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Dit kan helpen voor wie wat minder vertrouwd is met het inschrijven op nieuwsbrieven.


Typ hieronder je e-mailadres in en druk op 'Inschrijven'.

* indicates required

Stappenplan om in te schrijven:

 

  1. Typ je e-mailadres in.
  2. Tik of klik op Inschrijven.
  3. Het kan zijn dat je nu moet bewijzen dat je geen robot bent. Dit moet je doen door te lezen wat je moet aanklikken op de foto's.
  4. Je krijgt nu een e-mailbericht in het hierboven ingegeven e-mailadres. Controleer zeker ook de map met spam of ongewenste mail.
    Je moet hier nog eens bevestigen dat je de nieuwsbrief wilt krijgen.
  5. Vanaf nu krijg je een paar keer per jaar een e-mailbericht vol lievezachtebegripjes.