Mijn studies

  • Ik ben Annelies Neirinck, geboren op 23 januari 1979. In 2000 studeerde ik af als leerkracht plastische opvoeding en informatica. 21 jaar gaf ik heel gedreven informaticalessen aan volwassenen. Gelukkig kon ik hier ook mijn creatief ei kwijt in de lessen foto- en videobewerking. Gedurende 6 jaar was ik zelfstandige en daardoor ben ik me creatief verder beginnen te ontplooien. Dit gebeurde dankzij de creakampjes en workshops voor kinderen die ik met heel veel overgave organiseerde. Jammer genoeg was ik veel te veel bezig met het eindresultaat van de werkjes van elk kind. Ik wou dat iedereen met iets leuks naar huis kon, wat leidde tot uren extra werk. O.a. mijn toewijding aan anderen en het verliezen van mezelf hebben me de das omgedaan. Ik neem de kennis uit mijn verleden mee naar een nieuwe toekomst waar ik vol verwachting naar uitkijk.
  • Tussen november 2022 en december 2023 las ikĀ veel boeken over spiritualiteit, astrologie en psychologie. Zo kreeg ik een brede kijk.
  • In september 2023 behaalde ik het diploma creatief coach aan CIVAS. Dit was een online studie van ongeveer 6 maanden waarbij ik werd bijgestaan door een studiebegeleidster. Dit is dus een leuke aanvulling op mijn diploma plastisch opvoeding.
  • Momenteel ben ik bezig met een cursus tot rouw-en verliesconsulent bij Rouw en verlies Vlaanderen.