· 

Trots op mijn diploma!

Met trots toon ik jullie na een studie van meer dan 6 maanden mijn diploma 'Creatieve therapie'! Maanden heb ik gelezen, geleerd, ontdekt en uitgetest. Deze studie was zo verrijkend dat ik besloten heb hiermee verder te gaan. In welke vorm weet ik nog niet, maar als mijn buikgevoel en hart het eens zijn, zijn jullie de eersten die het zullen weten. Tijdens de thuisopleiding werd ik gecoacht door een goede studiebegeleidster, die me heel wat heeft doen inzien. Zo leerde ik o.a. mijn eigen creatieve werkstukken beter interpreteren en begrijpen. Het is zo belangrijk om alles nu en dan eens vanop een afstand te bekijken. Ook mijn openboekexamen waarbij ik een aantal thema's mocht bespreken die me het meest hadden geraakt en mijn eindwerk hebben me veel inzichten gebracht. Bedankt aan CIVAS en mijn studiebegeleidster Ellen! Het was een topervaring!

Reactie schrijven

Commentaren: 0